Contact Nailhouse Jolanda Boekel

Over mij

Mijn naam is Jolanda Vissers.
Sinds juni 2011 ben ik gediplomeerd nagelstyliste en heb ik een eigen nagelstudio. Na alle opleidingen gevolgd te hebben ben ik gestart in mijn eigen nagelstudio aan de Gemertseweg 8 te Boekel.

Ik vind het leuk om in samenspraak met de klant de nagels te bekijken, te verzorgen en te stylen waarna zij of hij met een trots gevoel de salon verlaat.
Verzorgde handen met mooi verzorgde nagels zijn een belangrijk deel van je persoonlijkheid en geven extra uitstraling. Niet iedereen heeft van nature sterke nagels.

Daarom bepaalt de klant wat er met de nagels gedaan wordt. Mijn rol is advies geven en het laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn. “De klant is koning” staat bij mij hoog in het vaandel!

Wat ik ook belangrijk vind is hygiëne. Bovendien wordt in mijn salon o.a. gebruik gemaakt van een professionele tafel met stof- en geurafzuiging.

Standaard geef ik op mijn werk een garantie van 7 dagen. Ik ga voor een langdurige en eerlijke relatie met mijn klanten.

In mijn nagelstudio werk ik alleen met de beste kwaliteit nagelproducten.

Vandaar dat ik 100% gediplomeerd ben, ingeschreven sta bij de Kamer van Koophandel en ben bovendien lid van branchevereniging: Het Nagelgilde. Zij behartigen de belangen voor nagelstylistes.

nagelgilde-logo

Nailhouse-Jolanda-overmij